Gejrotsväg 3

Upptäck oändliga möjligheter, Gejrotsväg 3 -Ditt förtagsnav i Kumla kommun.
​​​​​​​
Välkommen till Gejrotsväg 3, Kvarntorp, Kumla Kommun - en imponerande tvåvåningsbyggnad med källare som erbjuder en unik företagsmöjlighet. Detta moderna hem kombinerar komfort och funktionalitet och är perfekt för företag som söker generösa och flexibla utrymmen. I källaren finns bastu, tvättstuga och stora ytor som kan anpassas för olika ändamål, vilket möjliggör skapandet av träningsutrymmen, mötesrum eller kreativa arbetsplatser.

Det stora köket och allrummet på övervåningen erbjuder en gemensam plats för samarbete och avkoppling. Med insynsskyddad gräsmatta och fri parkering inkluderad skapar detta hem en fördelaktig arbetsmiljö. De tio rummen, plus ett personalrum, ger möjligheter för skräddarsydd verksamhet, och det strategiska läget i Kvarntorp, nära viktiga faciliteter och kommunikationsvägar, gör detta till en optimal plats för företagsframgång.

Oavsett om du är inom hälsa, kreativa branscher, utbildning eller teknik, är Gejrotsväg 3 redo att anpassas efter ditt företags unika behov och visioner.