Gejrotsväg 1

Upptäck affärsmöjligheterna på Gejrotsväg 1, Kumla kommun – där historia och framtid möts! Detta unika hyreshus, en gång hem åt Ica och Konsum under Kvarntorps glansdagar på 50-talet, är nu tillgängligt för företagsverksamhet och boende.
Med tre välutrustade lägenheter, inklusive två ettor och en trea, erbjuder detta charmiga hus flexibilitet och bekvämlighet. Entréplanet ger ytterligare möjligheter med sex separata rum som kan hyras individuellt eller tillsammans. Här finns gemensamma faciliteter som toalett, dusch, och enklare kök, skapade för att möta företagsbehov och maximera komforten för invånarna.

Njut av en gemensamhetskänsla i det avslappnade gemensamhetsutrymmet med tv och soffor, perfekt för avslappnade möten eller avkoppling. Med moderna bekvämligheter som bergvärme för ökad effektivitet, skapar detta hyreshus en perfekt balans mellan tradition och nytänkande.
​​​​​​​
Ta chansen att vara en del av historien och skapa en framtid på Gejrotsväg 1 – där varje utrymme berättar en unik historia och varje möjlighet är en investering i framgång. Kontakta oss för att utforska detta före detta Ica och Konsum-landmärke och upptäck dess potential för ditt företag och boende!