Hyresledigt Kumla

Premera AB – hyresledigt Kumla

 

Varmt välkommen till oss här på Premera AB. Söker du något hyresledigt i Kumla? I så fall kanske vi har vad du söker? Premera AB äger ett 60-tal lägenheter och en industrifastighet. Lägenheterna ligger i Kvarntorp ca 10 min utanför Örebro och Kumla. Vi har både stora och små lägenheter. I våra hyresbostäder bor du tryggt och naturnära men samtidigt nära till stadens rikliga utbud av nöjen och kultur. Vi tar hand om underhåll och reparationer så att du kan njuta av vardagen.

En hyresrätt har många fördelar. Du vet vad det kostar dig varje månad i boendekostnad och du behöver aldrig tänka på underhåll av vare sig den inre eller yttre miljön, för det tar vi hand om. Du behöver inte heller ha sparat ihop till en kontantinsats för att få ditt ”egna” hem. Det är med andra ord både enkelt och bekvämt att hyra sin lägenhet. Skulle du vilja flytta är det 3 månaders uppsägningstid. Inga bekymmer att bli av med sin lägenhet, den som har bostadsrätt och snabbt behöver bli av med lägenheten riskerar att få sälja till underpris.

Du som söker bostad i Kumla, kan söka lediga objekt under fliken lediga lägenheter, som du kommer till här. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Välkommen hem till ett boende med hög trivselfaktor!

Hyresledigt Kumla

hyresledigt Kumla

Hyresledigt Kumla

Om oss

Vi är ett fastighetsbolag med ca 60 hyresrätter samt en industrifastighet, belägna naturskönt men ändå nära till stadens puls och utbud. Kanske är ditt nästa hem här?

Hyresledigt Kumla

Lediga lägenheter

Lämna en intresseanmälan via fliken kontakt/intresseanmälan. Vi gör en kreditupplysning på alla som söker boende hos oss.

Felanmälan

Är någonting sönder i din lägenhet? I så fall gör du felanmälan via formuläret kontakt/felanmälan.

0708 - 19 60 91

info@premera.se